Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Ryle Bookcase Reol i jern - Svart

10 399,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Moderne Bookcase reol i smukt design fra anerkendte Broste Copenhagen. Ryle Bookcase reolen er udført i en enkelt og praktisk stil. De seks asymmetriske niveauer giver god plads til opbevaring og udstilling, af alverdens ting i forskellige former og højder. Til fremstilling af reolen er der brugt sort jern. Reolen er 139 cm høj, så der er virkelig meget plads til hvad end man beslutter sig for at sætte på hylderne. Brug reolen i en moderne indretning, og blød de hårde hylder i jern op med farverige ting i andre materialer, som for eksempel keramik.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00110
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 139 cm
Bredde 38 cm
Lengde/Dybde 100 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra