Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Quilt Ring Sengeteppe 260x240 - Peat

3 999,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Behageligt sengetæppe skabt af dygtige Broste Copenhagen fra Danmark. Det smukke Quilt Ring sengetæppe kommer her i en tidsløs Peat farve. Tæppet er fremstillet i 100% bomuld, og har to forskelligt vævet sider, hvoraf den ene har en blød og dekorativ velour vævning. Der er også et fint mønster på sengetæppet, som gør det endnu mere dekorativt. Takket være velour vævningen på toppen, har sengetæppet et eksklusivt look, som vil skabe lækker hotelstemning i dit soveværelse.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00130
Materiale Velur
Bredde 240 cm
Lengde/Dybde 260 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra