Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Jelva Sidebord Ø35 Jern/alu/emalje - Dove

1 439,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Fint sodebord skabt af dygtige Broste Copenhagen. Det smukke Jelva sidebord kommer her i en udgave med bordplade af emalje i farven Dove. Stellet er lavet i slidstærkt jern som er malet sort, hvilket skaber en flot kontrast til den lysere bordplade. Højden på bordet er 37 cm, mens diameteren på bordpladen er 35 cm. Brug det fine sidebord i stuen ved siden af sofaen eller en god lænestol, eller som natbord i soveværelset.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00162
Materiale Iron
Farge Dove
Høyde 37 cm
Diameter 35 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra