Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Jelva Sofabord Ø57 - Simply Taupe

2 529,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Eksklusivt sofabord i smukt design fra dygtige Broste Copenhagen. Jelva sofabordet kommer her i en udgave med stel af jern med messing finish, og en lys bordplade af emalje i farven Simply Taupe. Med en diameter på 57 cm og en højde på 42 cm, vil sofabordet passe ind i med de fleste sofaarrangementer. Kanten på bordpladen skaber både en flot design, men har også en praktisk funktion, da den sikrer at tingene på bordet ikke falder af.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00164
Materiale Stål
Farge Taupe
Høyde 42 cm
Diameter 57 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra