by Lassen

by Lassen - Conekt Spisebord 190x80 - Sort beiset ask

21 369,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Topp: Eikefiner
  • Ben: Massiv eik

Beskrivelse

Dette enkle spisebord er produsert av by Lassen og designet av Mogens Lassen i 1975. Spisebordet er fremstillt av kvalitetsmaterialer som skaper et funksjonelt og praktisk møbel. Conekt spisebordet er fremstillt av sort beiset eiketræ med fine beslag på sidene. Ønsker du ekstra sitteplass, er det mulig å kjøpe til ekstra tilleikgsplater til bordet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. LS00396
Farge Sort
Høyde 74 cm
Bredde 80 cm
Lengde/Dybde 190 cm
Fasong Rektangulær
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra