Cane-line

Cane-line - Copenhagen city Hagestol - Lavagrå

Pris pr. stk.
2 245,-
Leveringstid: 2-3 uker
Cane-line - Copenhagen city Hagestol - Lavagrå kan kjøpes i sett med 4

Produktinformasjon

  • Varenr.: CN00228
  • Farge: Grå
  • Materiale: Aluminium
  • Sittehøyde: 45
  • Høyde: 76 cm
  • Lengde/Dybde: 56 cm
  • Bredde: 46 cm
  • Mer informasjon

    Copenhagen city havestolen fra Cane-line er et praktisk og moderne møbel til den enkle indretning i boligen og haven. Cane-line har lavet havestolen som er stabelbar og derfor kan bruges i både små og store hjem. Den fine havestol er fremstillet af aluminium som efterfølgende har fået en fin lavagrå farve. Denne havestol passer perfekt til loungesofaen i samme serie som kan købes på varenr: CN00230.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.