Cane-line

Cane-line - Defined Utendørsteppe Ø200 - PP

7 699,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Cane-line Defined udendørs tæppet er et smukt og meget anvendeligt tæppe. Tæppet definerer områder i uderummet og er med til at fremhæve møblerne som står ovenpå tæppet. Defined udendørs tæppet er fremstillet af et praktisk og utrolig holdbart materiale. Materialet gør, at tæppet let kan renses med lunkent vand eller med en højtryksrenser med blød stråle. Det grå tæppe er håndlavet og hvert tæppe er derfor unikt.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. CN00244
Materiale Plastikk
Farge Mørkegrå
Høyde 15 cm
Bredde 200 cm
Lengde/Dybde 15 cm
Diameter 200 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra