Cane-line

Cane-line - Rail Brettbord - Hvit/Teak

3 399,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Brett i sertifisert teak
  • Sammenleggbar
  • Til utendørs bruk

Beskrivelse

Rail bakkebordet fra Cane-line er et smukt, stilrent og eksklusivt item til uderummet. Bakkebordet er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen og beregnet til udendørs brug. Bakkebordets stel er fremstillet af hvidt aluminium og er foldbart. Selve bakken er lavet af certificeret teaktræ. Kombinationen af det hvide stel og det naturlige materiale skaber et nordisk look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. CN00254
Materiale Teak
Farge Hvit
Høyde 42 cm
Bredde 60 cm
Lengde/Dybde 49 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra