Loft24

Corona Spisebord 172 cm - voksbehandlet

4 199,-
Leveringstid: 2-3 uker

Features

  • FSC-sertifisert tre

Beskrivelse

Corona spisebordet er laget av furutre som er FSC sertificeret. Spisebordet er heretter voksbehandlet som gir en flott overflate. Spisebordet har sorte detaljer på sidene og gjør det annerledes enn andre klassiske spiseborde. Finnes også i annen variant.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. NT00423
Leveres Ikke montert
Materiale Furu
Farge Lys træ
Form Rektangulær
Høyde 76 cm
Lengde/Dybde 172 cm
Bredde 92 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra