Dutchbone

Dutchbone - Barbara Spisebordsstol - Camel fløyel

Pris per avsnitt
1 989,-
Kan tidligst avsendes fra d. 09-04-2021
Dutchbone - Barbara Spisebordsstol - Camel fløyel kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Stol i finer m/PU-skum
  • Setedybde: 44 cm
  • Maks vekt: 120 kg
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Spisebordsstolen Barbara er produsert av Dutchbone og laget i et dekadent design. Spisebordsstolen har et meget dekorativt uttryk og kan derfor fint Brukes i andre rom enn bare spisestuen. Benene på spisebordsstolen er laget av massiv bøketre. treet har fått en valnøttefarvet lakk på toppen, og lakken fremhever treet vakre struktur. setet og ryggen er polstret med brunt velur. Det brune velur passer fint til de mørke ben.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00279
Materiale Velur
Høyde 85 cm
Bredde 51 cm
Lengde/Dybde 59 cm
Sittehøyde 50 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra