Dutchbone

Dutchbone - Barbara Spisebordsstol - Oransje fløyel

Pris per avsnitt
1 989,-
Kan tidligst avsendes fra d. 02-04-2021
Dutchbone - Barbara Spisebordsstol - Oransje fløyel kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Stol i finer m/PU-skum
  • Setedybde: 44 cm
  • Maks vekt: 120 kg
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Barbara spisebordsstolen fra Dutchbone er et Vakkert møbel som passer godt til den dekadente boliginnredning. Spisebordsstolen er både vakker og meget behagelig å sitte på. setet er polstret med det vakreste orange velur. Den orange farge matcher de brune ben riktig fint. Benene er fremstilt av massivt bøketre med valnøttefarvet lakk. valnøttefarven gir treet en varm glød som utstråler eleganse og klasse.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00277
Materiale Velur
Farge Orange
Høyde 85 cm
Bredde 51 cm
Lengde/Dybde 59 cm
Sittehøyde 50 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra