Dutchbone

Dutchbone - Blackwood Spisebordsstol - Svart PU

2 149,-
Kan tidligst avsendes fra d. 21-05-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Sort pulverlakkert stålramme
  • Setedybde: 42 cm

Beskrivelse

Hollandske Dutchbone har designet denne vakre og meget stilrene spisebordsstol til boligen. Blackwood spisebordsstolen er fremstilt av enkle materialer som gir stolen et enkelt uttryk. Ryggen og setet på spisebordsstolen er fremstilt av sort lakkert finer som matcher det sorte kunstskinn. Rammen på stolen er fremstilt av en sort pulverlakkert stålramme.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00273
Materiale Kunstskinn
Farge Sort
Høyde 78 cm
Bredde 51 cm
Lengde/Dybde 55 cm
Sittehøyde 49,5 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra