Dutchbone

Dutchbone - Franky Counterstol - Grå fløyel

Pris per avsnitt
2 949,-
Kan tidligst avsendes fra d. 14-05-2021
Dutchbone - Franky Counterstol - Grå fløyel kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Martindale: 30.000
  • Sort pulverlakkert stålramme
  • Setedybde: 40 cm
  • Maks vekt: 100 kg
  • Høyde opp til fotstøtte: 20,5 cm
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Dutchbone har lavet denne moderne counterstol til boligen. Counterstolen passer til de ekstra siddepladser ved køkkenbordet. Rammen på stolen er lavet af sort pulverlakeret stål. Sædet er polstret med gråt velour der indeholder dekorative syninger. Den grå stol er behagelig at sidde på og sælges kun i stk. á 2.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00295
Materiale Velur
Farge Grå
Høyde 91 cm
Bredde 45 cm
Lengde/Dybde 52 cm
Sittehøyde 65 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra