Dutchbone

Dutchbone - Franky Spisebordsstol - Old pink fløyel

Pris per avsnitt
2 399,-
Leveringstid: 2 uker
Dutchbone - Franky Spisebordsstol - Old pink fløyel kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Martindale: 30.000
  • Sort pulverlakkert stålramme
  • Setedybde: 42 cm
  • Maks vekt: 100 kg
  • Selges kun i stk á 2
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Franky spisebordsstolen fra Dutchbone er lavet i et industrielt design med et feminint twist. Det pink sæde giver et feminint udtryk og stolen kan derfor fint bruges i både spisestue og på værelset. Rammen på spisebordsstolen er fremstillet af sort pulverlakeret stål og polstret med velour. Det fine velour indeholder dekorative syninger som giver en fin detalje til stolen. Stolen sælges kun i stk. á 2.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00289
Materiale Velur
Høyde 83 cm
Bredde 46 cm
Lengde/Dybde 56 cm
Sittehøyde 48 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra