Dutchbone

Dutchbone - Juju Spisebordstol - Grå

Pris per avsnitt
1 999,-
Leveringstid: 2 uker
Dutchbone - Juju Spisebordstol - Grå kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Separat sittepute

Beskrivelse

Flott spisebordstol i grå polyester med skumfyll. Den indre rammen er i metall og skumfyllet gjør at den får en helt optimal sittekomfort. De flotte bena i ask er lakkert i en valnøtt farge for å gi det helt riktige uttrykket. Sitteputen er enkel å ta av og rengjøre.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00003
Materiale Stoff
Farge Grå
Høyde 89 cm
Bredde 57 cm
Lengde/Dybde 49 cm
Sittehøyde 48,5 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra