Dutchbone

Dutchbone - Lily Vegglampe - Svart

1 399,-
Kan tidligst avsendes fra d. 30-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Justerbar i alle retninger
  • Mål skjerm: 16X12,5X9 cm
  • Mål beslag: Ø12X2,5 cm
  • Fatning: E27
  • Lyskilde medfølger ikke

Beskrivelse

Denne lampe er et smart item til den moderne boliginnredning. Lily vegglampen inneholder en skjerm som ligner en boksehanske. Den meget rå lampeskjerm er fremstilt av pulverlakkert jern i sort. Det sorte look brytes av armen i messingfarget jern og aluminium. Messinglooket skaper et eksklusivt look som passer til den smarte og humoristiske stil.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00252
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 21 cm
Bredde 12 cm
Lengde/Dybde 56 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra