Dutchbone

Dutchbone - Melonie Spisebordsstol - Old Pink

Pris per avsnitt
2 199,-
Leveringstid: 2 uker
Dutchbone - Melonie Spisebordsstol - Old Pink kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Martindale: 25.000
  • Sort pulverlakkert stålramme
  • Setedybde: 40 cm
  • Maks vekt: 110 kg
  • Laser-skåret metallplate m/logo
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

En fin spisebordsstol fra Dutchbone med fine detaljer. Melonie spisebordsstolen sælges kun i stk. á 2, men kan fint kombineres med andre stole fra Dutchbone hvis du ønsker et mere personligt udtryk i boligen. Spisebordsstolens sorte stel er lavet af stål. Sædet og ryggen er polstret med et pink tekstil i velour-look. Stoffet har et diamant mønster og på bagsiden af ryggen er der påsat en metalplade med logo.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00285
Materiale Velur
Høyde 81 cm
Bredde 51 cm
Lengde/Dybde 54 cm
Sittehøyde 49 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra