Dutchbone

Dutchbone - Mil Trillebord - Svart

4 999,-
Kan tidligst avsendes fra d. 02-07-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Smarte læder detaljer

Beskrivelse

Dette rullebord fra hollandske Dutchbone har et utrolig moderne og eksklusivt design. Mil rullebordet har en ramme der er fremstilt av sort metall som gir et lett uttryk. bordplatene er laget av grøn marmor som er et organisk materiale. Marmorplaten kan derfor variere i farven, da det ikke finnes to stykker marmor som er ens. Du er derfor sikker på at få et helt unikt møbel, som kun er deg som har. I rullebordet har Dutchbone laget plass til ni flasker. Flaskene henger på flotte skinn stropper, som bryter det meget enkle look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00194
Materiale Metall
Farge Sort
Høyde 87 cm
Bredde 36 cm
Lengde/Dybde 65 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra