Dutchbone

Dutchbone - Scope 1 Spotlight DTW - Rust

1 349,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Rust-look pulverlakkert stål
  • Sort stoff ledning
  • Herdet glass m/honycomp mønster
  • Justerbar i alle retninger
  • Mål på base: Ø9xH1,9 cm
  • Med 1 x GU 10 LEDD

Beskrivelse

Scope spotlight fra hollandske Dutchbone. Nu er det ikke lengre kjedelig å henge spots opp i loftet. Denne lampe er et cool og industrielt element til den moderne, rustikke innredning. Looket er gammel og rustent, og gir dermed en varme i rommet. Lampen er fremstilt av stål med herdet glass og honycomp mønster. Spotlight lampen finnes i flere farver.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00246
Materiale Stål
Farge Rust
Høyde 11 cm
Diameter 5,6 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra