Dutchbone

Dutchbone - Scope-2 Spotlight DTW - Svart

1 999,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Herdet glass m/honycomp mønster
  • Mål på base: L24,8XB8,5XH1,9 cm
  • Med GU 10 LEDD

Beskrivelse

Dutchbone har laget denne flotte lampe til den moderne innredning. Lampen inneholder to lamper i et industrielt design. Lampen er fremstilt av pulverlakkert stål i sort. Hver av de to lamper henger i et messing beslag som skaper en smart detalje. Du kan justere lyset så det rammer der du ønsker. Spotlight Scope lampen finnes i flere farver.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00248
Materiale Stål
Farge Sort
Høyde 11 cm
Diameter 5,6 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra