Dutchbone

Dutchbone - Torrance Spisebordsstol - Brun

Pris per avsnitt
1 999,-
Kan tidligst avsendes fra d. 18-06-2021
Dutchbone - Torrance Spisebordsstol - Brun kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Avtakelig ryggpute m/fiberfyll
  • Setedybde: 47,5 cm
  • Maks vekt: 130 kg
  • Selges kun i stk á 2
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Torrance spisebordsstolen er designet og produceret af hollandske Dutchbone i et klassisk design. Spisebordsstolens ramme er fremstillet af massivt gummitræ med acacia brunt lak. Det brune lak fremhæver mango træets smukke struktur og farve. Sædet er betrukket med lyst polyster med sildebens mønster. Rygpuden på Torrance spisebordsstolen er aftagelig og lavet med fiberfyld.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00288
Materiale Gummitre
Farge Brun
Høyde 78 cm
Bredde 46 cm
Lengde/Dybde 52 cm
Sittehøyde 46 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra