Dutchbone

Dutchbone - Torrance Spisebordsstol m/armlen - Brun

2 799,-
Kan tidligst avsendes fra d. 11-06-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Avtakelig ryggpute m/fiberfyll
  • Setedybde: 47,5 cm
  • Høyde på armlæn: 65 cm
  • Maks vekt: 130 kg
  • Selges kun i stk á 2

Beskrivelse

Torrance Spisebordsstolen fra Dutchbone er perfekt til den klassiske indretning. Spisebordsstolens ramme er fremstillet af massivt gummitræ med acacia brunt lak. Sædet er fremstillet af finer med PU skum. Stolen er polstret med polyester med sildebens mønster. Ryghynden er aftagelig og indeholder fiberfyld. Stolen er lavet med armlæn for en forbedret komfort.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00293
Materiale Gummitre
Farge Brun
Høyde 78 cm
Bredde 55 cm
Lengde/Dybde 59 cm
Sittehøyde 46 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra