Venture Design

Estelle Spisebord, Gråsort marmor, matt messing, Ø106

7 199,-
Leveringstid: 5-10 hverdager
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

 • Varenr.: VD00087
 • Farge: Svart
 • Leveres: Ikke montert
 • Materiale: Marmor
 • Form: Rund
 • Diameter: 106 cm
 • Vekt: 49.5 kg
 • Høyde: 75 cm
 • Mer informasjon

  Spisebordet er et sentralt element i hjemmet ditt. Det er her vi samles med venner og familie om forskjellige aktiviteter som middag, lekser, jobb og kreative prosesser. Finn et spisebord som kan skape rammene for alle aktiviteter. Estelle Spisebord er laget av marmor med ben av metall i matt messingfarge, som kan gi et moderne og eksklusivt uttrykk. Da marmor er et naturmateriale kan spisebordet avvike fra bildet. Dette er også med på å gjøre Estelle spisebord unikt. Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Den flotte sorte fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Spisebordet leveres umontert.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 349, 399, 749, 1749 eller 3999 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme adresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.