Venture Design

Estelle Spisebord, Hvit marmor, 90x200

10 499,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Et spisebord som dette legger opp til hyggelige stunder rundt middagsbordet eller brettspillet. Ser du etter et hvitt spisebord? Da er dette flotte Estelle spisebord et godt tips. Et spisebord av marmor kan gi et moderne, eksklusivt uttrykk. Da marmor er et naturmateriale kan spisebordet avvike fra bildet. Dette er også med på å gjøre Estelle spisebord unikt. Bordbena er laget av metall, som er en god kontrast til den hvite fargen. Spisebordet har målene H:76cm B:90cm L: 200cm og veier 169 kg. Svenske Venture Design leverer kvalitetsmøbler til både inne og ute. Den flotte hvite fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Spisebordet leveres umontert.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00082
Leveres Ikke montert
Materiale Skinn
Form Rektangulær
Høyde 76 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Bredde 90 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra