Venture Design

Estelle Spisebord, Hvit marmor, Ø106

6 199,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

 • Varenr.: VD00085
 • Farge: Hvit
 • Leveres: Ikke montert
 • Materiale: Marmor
 • Form: Rund
 • Diameter: 106 cm
 • Vekt: 49.5 kg
 • Høyde: 75 cm
 • Mer informasjon

  Det tradisjonelle spisebordet er blitt et multifunksjonelt møbel som vi bruker i mange sammenhenger. Alt fra den daglige middagen og lekser til brettspill og en god prat med venner. Finn frem din indre innredningsarkitekt og skap nytt liv til hjemmet med vår flotte Estelle Spisebord. Et spisebord av marmor kan gi et moderne, romantisk uttrykk. Da marmor er et naturmateriale kan spisebordet avvike fra bildet. Dette er også med på å gjøre Estelle spisebord unikt. Med et rundt spisebord i disse målene er spesielt egnet for det mindre hjemmet eller som et ekstra spisebord for det store huset hvor du kan sitte og nyte morgenkaffen. Med et spisebord i en nøytral farge kan du enkelt tilføye møbelet til din innredning. Spisebordet leveres umontert.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 349, 399, 749, 1749 eller 3999 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme adresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.