FLEXA

FLEXA - Nordic garderobeskap m/2 skuffer og dører - Hvit

6 039,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • To skuffer
  • To dører

Beskrivelse

Praktisk garderobeskap i enkelt design av dyktige Flexa fra Danmark. Dette Nordic garderobeskap har to skuffer og to dører, som alle har grep i grått metall look. Garderobeskapet måler 180,1 cm i høyden, 84 cm i bredden og 55 cm i lengden. Det er derfor god plass til oppbevaring i Nordic garderobeskap. Det er enkelt å bruke Nordic garderobeskap i innredningen, takket være det enkle design.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. FL00735
Leveres Ikke montert
Materiale Furu
Farge Hvit

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra