Puter

Har du kjøpt noen vakre hagestoler, men mangler hageputene til å få den riktige komfort? Så har vi hos unoliving et bredt utvalg av myke og lekre hageputer til dit hagesett. Her på siden kan du finne hageputer fra brands som Sika-Design, Cinas, Woud og BePureHome. Du kan finne hageputer beregnet til hagestoler, hagebenker, loungesofaer og loungestoler. Finn hageputer i flere forskjellige farger, som vil pynte på din terrasse. Du kan også se på våres tilbehør til hagen.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

God sittekomfort med hageputer

Etter en lang dag på kontoret, hvor solens stråler har varmet hele lokalet opp, er det intet så velfortjent som å sette seg ut på sin terrasse i sin gode hagestol. Du fortjener å slappe av og i den helt riktige komfort. Med den rette hagepute oppnår du den optimale sittekomfort og nytelse etter en lang dag på jobb. Med en god hagepute kan det utvikle seg til, at du sitter på terrassen i flere timer og nyter selskapet av gode venner eller familie. Med noen gode puter kan du skjemme deg selv med en god morgenmat på terrassen, imens du sitter godt – På den måte starter du dagen rolig og behagelig. Hvis du har små barn eller barnebarn, som ikke kan nå bordet, vil en pute eller to hageputer få dem i en bedre høyde til, å kunne sitte og spise med, når grillmaten blir servert.

La deg og dine kjære legge seg i puter til dine loungemøbler. Med loungeputene får du den ultimative komfort, som du fortjener i ditt loungesett. Her kan du by dine venner og kjente på en drink eller et glass vin, imens Dere sitter godt og snakker ut på natten om de gode gamle dager.

 

Bevar din hageputer pene

Sommeren kan både by på varmt solskinnsvær, men også grått og regnfult vær. Derfor er det en fordel, hvis du kan gjemme dine hageputer vekk, så de holder seg penere i lengre tid. Plasser derfor en puteboks på terrassen eller i garagen, så du har mulighet for å oppbevare dine hageputer, når de ikke er i bruk. Har du ikke mulighet for en puteboks, har vi hageputer, som er vannavvisende, så de ikke blir ødelagt av vind og vær.