HANDVÄRK

HANDVÄRK - Spisebord - Hvit Marmor m/messing ramme - 96x184

23 799,-
Leveringstid: 5-7 uker

Features

  • Stell: Pulverlakkert stål
  • Vedlikehold: Syrefri voks el. hvit vaselinolje
  • Designet & Produceret i Danmark

Beskrivelse

Flott spisebord i ekte hvit marmor, som kommer fra Italia. Den klassiske hvite marmoren er stemningsgivende og vakker i enhver innredning. På toppen av bordet skaper de 8 stykker hvit marmor et dramatisk uttrykk, som sammen med det slanke, pulverlakkerte sorte stålstellet gjør bordet lett og elegant å se på. Messingbeslagene gir bordet et luksuriøst uttrykk. Da marmor er et organisk naturmateriale, finnes det ikke to bord, som er ens, hvilket gjør det helt unikt. Det er mulig å kjøpe bordet i grønn og sort marmor.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HV00043
Farge Hvit
Leveres Ikke montert
Materiale Skinn
Produkttype Spisebord
Farge Hvit
Form Rektangulær
Høyde 74 cm
Lengde/Dybde 184 cm
Bredde 96 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra