Andersen Furniture

HC1 barstol m. skinn sete

4 299,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00068
  • Farge: Svart
  • Materiale: Eik
  • Høyde: 67 cm
  • Bredde: 39 cm
  • Mer informasjon

    HC1 counterstolen er et moderne møbel til boligen. Counterstolen er designet av Anne Qvist og produsert av Andersen Furniture. Counterstolens høyde gjør, at stolen er perfekt til kjøkkenøyen i det moderne samtalekjøkken. Stolens stell er fremstillet av massivt tre som etterfølgende er sortlakkert. Det sorte tre passer fint til fotstøtten i samme farge. Setet er trekket med sort skinn og skaper derfor en behagelig sittestilling.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 349, 399, 749, 1749 eller 3999 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme adresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.