Hjo Spisebordsstol - Svart skinn

Pris per avsnitt
1 799,-
Leveringstid: 2-3 uker
Hjo Spisebordsstol - Svart skinn kan kjøpes i sett med 2

Beskrivelse

Spisebordsstole sort skinn. Stolene kan både anvendes til daglig bruk i kjøkkenet og til fine anledninger i spisestuen, da de har et lekkert og meget stilrent look. Stolene rengjøres med en hardtoppvriden klut.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AC00695
Farge Svart
Leveres Ikke montert
Materiale Skinn
Produkttype Spisebordstol
Farge Sort
Høyde 87 cm
Lengde/Dybde 57,5 cm
Bredde 46,5 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra