homii

homii - Bon Loungestol - Brun

3 999,-
Leveringstid: 2 uker

Features

  • Maks vekt: 120 kg

Beskrivelse

Denne loungestol er ideel til den klassiske indretning i boligen. Det brune kunstlæder har et slidt look som giver stolen et eksklusivt udtryk. Loungestolen Bons sæde er formet i et grafisk, sommerfugle agtigt udtryk. De høje armlæn giver stolen kant og et levende udtryk. Stellet på Bon loungestol er fremstillet af sort jern. Det sorte jern sætter fokus på det smukke, brune vintage kunstlæder.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ZU01185
Leveres Ikke montert
Materiale Kunstskinn
Farge Brun
Sittehøyde 42
Høyde 78 cm
Bredde 80 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra