Hoppekids

Hoppekids - 9cm Kaldskum Madrass - 90x200

2 199,-
Leveringstid: 3-4 uker

Features

  • God pusteevne
  • Brannhemmende
  • Hardhetsgrad: 170-210 Newton
  • Oekotex 100 sertifisert
  • Trekk skal kjøpes separat

Beskrivelse

Med vår kaldskummadrass vil barnet din få den optimale nattesøvnen. En kaldskummadrass er perfekt til en sengeramme eller til en elevasjonsbunn. Kaldskummadrassen har målene H:9cm B:90cm L: 200cm og veier 6,7 kg. Hoppekids har en mission om å skape de tryggeste og mest bærekraftige barnemøblene, som fremmer læring, kreativitet og god søvn. Derfor er Madrassen er oeko-tex 100-sertifisert.. Kaldskummadrassen er en fast madrass med en høy komfort og god lufting. Den gode utluftningen gjør, at madrassen vedlikeholder en behagelig temperatur hele natten. Hvis du trenger mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HK00306
Materiale Skum
Høyde 9 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Bredde 90 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra