Hoppekids

Hoppekids - BASIC Høyseng 90x200 cm - H:177

6 499,-
Leveringstid: 3-4 uker

Features

  • FSC-sertifisert tre
  • Sengen kan demonteres
  • Anbefalt madrasshøyde: 9 cm
  • Mulighet for tilkjøp av skrivebord og loungemodul

Beskrivelse

Fin BASIC loftseng fra HoppeKids i hvitt tre. Med en loftseng kan barnet klatre opp i sengen for å sove, også kan gulvplassen brukes til lekser, lek og morro. Målet på sengen er 90x200 cm, og det er mulighet for å kjøpe spesialdesignet skrivebordplate eller loungemøbler til loftsengen. HoppeKids benytter FSC-sertifisert tre, hvilket betyr at skogbruket er godkjent etter strenge bærekraftige standarder. Sengene er også svanemerket. Legg merke til at madrass skal kjøpes separat.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HK00181
Leveres Ikke montert
Materiale Furu
Farge Hvit
Høyde 177 cm
Lengde/Dybde 208 cm
Bredde 101 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra