Hoppekids

Hoppekids - Deluxe Uttrekksseng 90x190

4 999,-
Leveringstid: 3-4 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Passer til Deluxe-senger med målene: 90x200 cm

Beskrivelse

Praktisk uttrekksseng fra HoppeKids. Uttrekkssengen gir mulighet for oppbevaring og en ekstra soveplass til overnattingsgjester. Den hvite sengen er fra Deluxe-serien og passer til barnesengene fra samme serie med målene 90x200 cm. Uttrekkssengen har to skuffer og hjul som gjør sengen lett å trekke ut/inn.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HK00008
Materiale MDF
Farge Hvit
Høyde 35 cm
Bredde 94 cm
Lengde/Dybde 198 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra