Hoppekids

Hoppekids Storey Hylle x 4/Støttepinne x 4 - Hvit

1 799,-
Leveringstid: 3-4 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HK00589
  • Farge: Hvit
  • Materiale: MDF
  • Lengde/Dybde: 38 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Mer informasjon

    Er du på utkikk etter hvitt reoltilbehør? Hva med våre fine Storey hylle x 4/Støttepinner x 4. Hyllene gir mer oppbevaringsplass og støttepinnene er med på å stabilisere reolen. Hyllene har målene B:100cm D:38cm og veier 28,1 kg. Hoppekids har en mission om å skape de tryggeste og mest bærekraftige barnemøblene, som fremmer læring, kreativitet og god søvn. Derfor er reoltilbehøret behandlet med miljøvennlig vannbasert lakk, som lett kan rengjøres med såpe og vann. Den vakre hvite fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Skruer følger med. Hvis du har noen spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som