House Doctor

House Doctor Acorn Lampe, Hvit Ø13,5

1 359,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • 2,5m Ledning
  • E14 med maksimum 25 W

Beskrivelse

Pendler er både funksjonelle og dekorative. Heng en pendel over spisebordet, eller samle flere i forskjellige høyder for å skape variasjon. Ser du etter en hvit pendel? Hva med vår vakre House Doctor Acorn Lampe? Pendelen har målene L: 18,7cm og veier 4,6 kg. Danske House Doctor skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære. Den vakre hvite fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02366
Materiale Glass
Lengde/Dybde 18,7 cm
Diameter 13,5 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra