House Doctor

House Doctor Balance Sofabord, Ø70

4 899,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02272
  • Farge: Svart
  • Materiale: Iron
  • Form: Rund
  • Vekt: 11.1
  • Høyde: 45 cm
  • Mer informasjon

    Danske House Doctor skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære. Ser du etter et sofabord? Så ta en titt på vår vakre House Doctor Balance Sofabord. Et optimalt sofabord passer så godt inn i rommet at det automatisk tiltrekker seg folk rundt seg. Så velg et sofabord med den riktige høyden, lengden, formen og materialet etter ditt behov. Sofabordet har målene H:45cm og veier 13 kg. Skap et industrielt uttrykk hjemme med et sofabord av jern. Stuen er familiens samlingspunkt. Derfor skal det være et deilig sted å oppholde seg. Trenger du mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.