House Doctor

House Doctor Classico Benk, Lysegrå

3 449,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bredriflet fløyel
  • Ramme i sort stål

Beskrivelse

Ser du etter en grå sofabenk? Da er denne sofabenken et godt tips. Skap et moderne, urbant uttrykk hjemme med sofabenk i stoff. Sofabenk Sofabenken har målene H:77cm B:160cm D:42cm og veier 23,2 kg. Med sofabenk i en nøytral farge kan du lett tilføye møbelet til din innredning. Stuen er familiens samlingspunkt. Derfor skal det være et deilig sted å oppholde seg. Danske House Doctor skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02237
Materiale Stoff

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra