House Doctor

House Doctor - Comma Benk - Rustfarget fløyel

2 449,-
Leveringstid: 2 uker

Beskrivelse

House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte benk i rust et godt tips. En benk som denne er kan fungere som en ekstra sitteplass, et dekorasjonsbord m.m. Benken har målene H:45,5cm B:50cm L: 160cm og veier 17,5 kg. Det er alltid hyggelig å bringe farger inn i hjemmet som denne vakre rustfargen. Skap et moderne, urbant uttrykk hjemme med en benk av velour. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02037
Materiale Velour
Farge Rust
Høyde 45,5 cm
Lengde/Dybde 160 cm
Bredde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra