House Doctor

House Doctor Desk Bordlampe, Antikkmetall, H48cm

3 599,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02230
  • Farge: Grå
  • Materiale: Iron
  • Vekt: 4.3 kg
  • Mer informasjon

    House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Ser du etter en grå bordlampe? Da vil du ikke gå glipp av vår House Doctor Desk Bordlampe. Med en bordlampe skaper du både en god belysning, men du tilføyer også et dekorativt møbel til innredningen din. Med en bordlampe i en nøytral farge kan du lett tilføye møbelet til din innredning. Skap et industrielt uttrykk hjemme med en bordlampe av jern. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.