House Doctor

House Doctor Display Reol, Grå

6 199,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02254
  • Farge: Grå
  • Vekt: 35 kg
  • Høyde: 200 cm
  • Lengde/Dybde: 30 cm
  • Bredde: 90 cm
  • Mer informasjon

    Med en reol som denne kan du holde orden i tingene dine. Finn frem din indre innredningsarkitekt og skap nytt liv i hjemmet ditt med vår flotte House Doctor Display Reol. Reolen har målene H:200cm B:90cm D:30cm og veier 34,6 kg. Danske House Doctor skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære. Den vakre grå fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Trenger du mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.