House Doctor

House Doctor Diva Daybed, MørkeGrønn

9 999,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02241
  • Farge: Grønn
  • Materiale: Stoff
  • Vekt: 21 kg
  • Høyde: 35 cm
  • Lengde/Dybde: 70 cm
  • Bredde: 180 cm
  • Mer informasjon

    House Doctor er et populært, dansk designbrand som skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære som følger tidens trender. Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte grønne daybed et godt tips. Bruk en daybed som et dekorativt møbel, men også som ekstra hvileplass. Daybeden har målene H:35cm B:180cm D:70cm og veier 24 kg. Den flotte grønne fargen vil gi farge og liv til rommet. Skap et moderne, urbant uttrykk hjemme med en daybed av stoff. Dagligstuen er husets hjerte, og hele familiens primære samlingspunkt. Pryd derfor din stue med flotte, vakre møbler som denne daybeden. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.