House Doctor

House Doctor Feast Sofabenk, 2-seter, Sand

5 999,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02260
  • Farge: Beige
  • Materiale: Stoff
  • Sittehøyde: 48
  • Høyde: 80 cm
  • Lengde/Dybde: 60 cm
  • Bredde: 120 cm
  • Mer informasjon

    Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte sandfargede sofabenk et godt tips. Sofabenken har målene H:80cm B:120cm D:60cm og veier 23,2 kg. Den flotte sandfargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Skap et moderne, urbant uttrykk hjemme med en sofabenk av stoff. Stuen er familiens samlingspunkt. Derfor skal det være et deilig sted å oppholde seg. Danske House Doctor skaper skjønnhet i det uperfekte med inspirasjon fra naturen. Møblene og interiøret deres følger tidens trender. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som