House Doctor

House Doctor Harmony S Glass Kabinett

11 979,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Askefinér og ask
  • Sorte metall ben
  • Pga av vekt kan denne vare kun leveres til kantsten

Beskrivelse

Bruk et vitrineskap som et praktisk og dekorativt møbel i kjøkkenallrommet. Finn frem din indre innredningsarkitekt og skap nytt liv i hjemmet ditt med vår flotte House Doctor Harmony S Glasskap. Med et vitrineskap får du et klassisk uttrykk i hjemmet. VitrineSkapet har målene H:150cm B:40cm L: 90cm og veier 85 kg. House Doctor er et populært, dansk designbrand som skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære som følger tidens trender. Det er alltid hyggelig å bringe naturmaterialer inn i hjemmet, og det gir en naturlig varme til rommet. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02347
Materiale Ask
Høyde 150 cm
Bredde 40 cm
Lengde/Dybde 90 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra