House Doctor

House Doctor Pin Lampe, Sort, H:35

1 279,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • 3m Ledning
  • G9 bulb, Max 10 W

Beskrivelse

Pendler er både funksjonelle og dekorative. Heng en pendel over spisebordet, eller samle flere i forskjellige høyder for å skape variasjon. Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte pendel i svart et godt tips. En pendel av messing kan gi et moderne, urbant uttrykk. Pendelen har målene L: 35cm og veier 2 kg. Danske House Doctor skaper skjønnhet i det uperfekte med inspirasjon fra naturen. Møblene og interiøret deres følger tidens trender. Med en pendel i en nøytral farge kan du lett tilføye møbelet til din innredning. Trenger du mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02375
Materiale Messing
Lengde/Dybde 35 cm
Diameter 5 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra