House Doctor

House Doctor Precise Bordlampe, Sort

2 239,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • 2m Ledning
  • E14, Max 6 W (LED)

Beskrivelse

Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte bordlampe i svart et godt tips. Skap et industrielt uttrykk hjemme med en bordlampe av jern. En bordlampe behøver ikke kun å ha en praktisk funksjon. Den kan nemlig også være dekorativt og pynte et rom. Bordlampen har målene H:52cm L: 21cm og veier 2,6 kg. Den vakre svarte fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Danske House Doctor skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en koselig bohemsk atmosfære. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02309
Materiale Iron
Høyde 52 cm
Lengde/Dybde 21 cm
Diameter 14 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra