House Doctor

House Doctor School Spisebordstol, Mørkebrun

Pris pr. stk.
1 749,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 2 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02462
  • Farge: Brun
  • Materiale: Poly-Wood
  • Høyde: 77,5 cm
  • Lengde/Dybde: 41,5 cm
  • Bredde: 41 cm
  • Mer informasjon

    Danske House Doctor skaper skjønnhet i det uperfekte med inspirasjon fra naturen. Møblene og interiøret deres følger tidens trender. Ser du etter en brun spisebordstol? Da vil du ikke gå glipp av denne flotte spisebordstol. Spisebordstoler er mer enn bare en sitteplass. Så ikke gå på kompromiss når du skal finne den helt riktige spisebordstolen til ditt hjem. Velg den riktige fargen, stilen og komforten som passer til din innredning og til din hverdag. Den fine brune fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.