House Doctor

House Doctor Teaky Spisebordstol,

Pris per avsnitt
1 599,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Ser du etter en spisebordstol? Da er denne flotte spisebordstol et godt tips. Gi spisestuen din nytt liv med nye spisebordstoler. Skap en naturlig varme til rommet med naturmaterialer. Med en spisebordstol får du et klassisk uttrykk i hjemmet. House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02281
Materiale Teak

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra