House Doctor

House Doctor Volumen taklampe, Gunmetall, Ø54

2 549,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: HO02251
  • Farge: Brun
  • Materiale: Metall
  • Diameter: 36 cm
  • Vekt: 3.25
  • Høyde: 52 cm
  • Mer informasjon

    Finn frem din indre innredningsarkitekt og skap nytt liv i hjemmet ditt med vår flotte House Doctor Volumen Taklampe Gunmetall. Taklamper kan både være praktiske og dekorative, samtidig som de lyser opp rommet. Taklampen har målene H:52cm og veier 6,25 kg. Med en taklampe i en nøytral farge kan du lett tilføye møbelet til din innredning. Skap et industrielt uttrykk hjemme med en taklampe av metall. House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Sitter du inne med noen spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.