LaForma

LaForma - Club Loungestol m. nakkestøtte - Grå

5 699,-
Leveringstid: 5-6 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Foldbar nakkestøtte
  • Maks belastning: 130 kg
  • Siddehøjde: 41/36 cm

Beskrivelse

Moderne loungestol i lækkert design fra spanske LaForma. Den fede Club loungestol kommer her i en grå udgave i betræk med anti-stain teflon behandling. Behandlingen gør stoffet mere smuds- og skidtafvisende, og rengøringen lettere. Konstruktionen i stolen består af skum og spånplade af fyrretræ, mens nakkestøtten er foldbar og kan indtage flere positioner. Desuden sikrer den organiske form utroligt høj siddekomfort i stolen. Der er en maks. belastning på 130 kg. på stolen.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. LA00501
Materiale Polyester
Farge Grå
Høyde 84 cm
Bredde 79 cm
Lengde/Dybde 105 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra